Lidl pakt uit met zeer straffe actie: klanten willen gigantische kortingen niet missen

door: MRO
Lidl
Afbeelding bron: Photonews

Klanten kunnen gedurende enkele dagen veel geld besparen bij Lidl. De supermarktketen pakt immers uit met zeer grote kortingen op tientallen producten. 

Lidl kondigt de 'prijsbrekers' aan, meer dan 100 promoties met kortingen die oplopen tot maar liefst 70%. Klanten moeten er wel snel bij zijn want de actie loopt op Lidl.be tot en met 12 mei.

Op de webshop pakt Lidl uit met stevige kortingen op producten uit verschillende categorieën. Zo zijn er promoties op gereedschap, keukenaccessoires, speelgoed, sporttoebehoren en woonaccessoires.

Een accuslagschroevendraaier van Parkside kost normaal 49,99 euro, maar dankzij een korting van 60% betaal je er nu nog 19,99 euro voor. Een led plafondlamp van Livarno staat 49,99 euro geprijsd, maar je krijgt nu 64% korting en dus koop je deze lamp voor 17,99 euro.

Een speeltunnel voor je kat kost 14,99 euro, maar nu nog 4,49 euro dankzij een korting van 70%. Kortom, de prijsbrekers actie zorgt voor veel korting op tientallen producten op de webshop van Lidl deze week.

Tags lidl