In Zellik is er een serieus incident geweest met een jonge parkeerwachter. Enkele mannen waren het duidelijk niet eens met een parkeerboete.

Toen de 21-jarige parkeerwachter een boete aan het uitschrijven was kwamen enkele mannen verhaal halen. De discussie over het ticket liep helemaal uit de hand. De wachter werd door enkele mannen brutaal tegen de grond gesmakt en helemaal in elkaar geklopt.

Één dader sloeg een terrasstoel stuk op de jongeman. Ze bleven in zijn gezicht schoppen tot ze hem een gebroken oogkas gaven. Het slachtoffer is zeker twee weken werkonbekwaam.

De uitbater van een restaurant vlakbij die betrokken was bij de knokpartij vertelt een ander verhaal. “Een parkeerwachter kwam verhaal halen waarom mijn zoon een week eerder in discussie ging met zijn collega. Vooraleer ik kon antwoorden sloeg hij me op mijn gezicht.”