Peter Callant, de voormalige voorzitter van KV Oostende, heeft in een interview bij HLN zwaar uitgehaald richting de voetbalwereld.

“Ik moet toegeven dat ik ongelofelijk geschrokken ben van de voetbalwereld. Het is soms een heel smerige wereld. Mensen zagen mij vaak als een marionet van Marc Coucke. Niks is minder waar. Als ik nu nog voorzitter was, ik had een dubbele winstpremie beloofd om Anderlecht te verslaan. Gewoon om te bewijzen dat Coucke niks meer met Oostende heeft.”

“Onder mijn beding hebben we ook heel wat geld gespendeerd. Dat het geld aan de kust op is kan je gerust zever noemen. Het enige nadeel is dat er heel wat mooie transfers deels mislukt zijn. Daarom kenden we zo’n moeilijk seizoen. Ik denk dat ik te braaf ben voor het voetbalgebeuren”, besluit de voormalige voorzitter van KVO.