In Zedelgem heeft deze nacht een verschrikkelijke brand voor de nodige schade gezorgd. Vlakbij een tankstation gebeurde het levensgevaarlijke incident.

Een buurman van het getroffen huis merkte iets na twee uur ’s nachts een brandgeur op. Toen hij even naar buiten keek zag hij dat het huis naast hem in lichterlaaie stond. De vlammen sloegen al uit de woning. Naast de woning stond een tankstation wat de situatie zo mogelijks nog spannender maakte.

De brandweer werd verwittigd en kwam massaal ter plaatse. Ze probeerden in eerste instantie het tankstation te beschermen om veel erger te voorkomen. Dit lukte. Het huis zelf was toen al volledig verloren. Een gecontroleerde uitbranding was de enige resterende optie. Het is nog niet duidelijk of er slachtoffers zijn, volgens de buren waren de rolluiken al even naar beneden.