Kristof Calvo heeft zware kritiek klaar voor Bart De Wever. Na het zien van beelden van het televisieprogramma “Alloo bij Bart De Wever” is het voor hem duidelijk.

“Ik heb nu pas de beelden van De Wever bij Alloo kunnen zien maar ik ben er echt wel van geschrokken. Dit is zo fout en ongelofelijk kil”, claimt Calvo. “De manier waarop hij zinspeelt op de zelfmoord van een collega, dat doe je gewoon niet.”

De Wever liet bij Alloo optekenen dat het “politieke afscheid” van Kris Peeters voor hem triestig was. “Bij de Romeinen hadden ze gezegd ga naar huis, vul uw bad en open de aderen. U bent niet meer nodig”, liet De Wever optekenen.

Voor Calvo is de uitzending moeilijk te vatten. “Als je zegt dat De Wever emotioneel ongeschikt is dan ben je eigenlijk nog mild voor hem”, besluit de man van Groen.