Paul Severs wordt nog steeds in een kunstmatige coma gehouden. De familie laat weten dat de zanger nog steeds in levensgevaar verkeert.

De fans van Paul Severs maken zich met de dag steeds meer zorgen. Intussen liet de familie ook al zijn optredens van zijn website gehaald. ‘Wegens gezondheidsredenen’, staat er te lezen. Paul Severs zal al zeker de eerstvolgende maand niet meer optreden.

Er zijn zelfs fans die vrezen dat hun idool nooit meer zal kunnen optreden. De 70-jarige zanger werd dinsdag getroffen door een hartfalen. Het is nog niet duidelijk of Paul Severs daar blijvende gevolgen van zal ondervinden.

Voorlopig kunnen de fans niet meer dan bidden. Dat de familie alle optredens van de website haalt, doet hen alvast het ergste vermoeden. We hopen samen met hen dat alles snel goed komt met Paul Severs.