Nederland is volledig in de ban van een groot misbruikschandaal. In een dorpje van amper 600 inwoners zijn al zeker 24 minderjarige slachtoffers.

In Galem in de provincie Gelderland is een absolute bom ontploft. Een 11-jarig meisje vertelde haar moeder dat ze na een logeerpartijtje bij een vriendin misbruikt was. Zo ging de bal razendsnel aan het rollen. De verdachte was een 46-jarige man die al jaren minderjarige kinderen misbruikte, dit filmde en al zeker vijf slachtoffers maakte.

Nu tijdens de rechtszaak komt het echter uit dat de man veel meer slachtoffers maakte dan eerst gedacht. De voorbije maanden kwamen er steeds meer meldingen van minderjarigen die dit ook hadden meegemaakt. De dader heeft de feiten bekend maar een extra onderzoek wordt uitgevoerd omdat hij volgens sommigen “niet het achterste van de tong laat zien”.