Een Belgische man die woonachtig is in Spanje heeft nieuws gekregen over zijn vermiste zoon en dochter. De man blijft in shock achter.

De 30-jarige man woont samen met zijn vrouw in Spanje. Woensdag gebeurde er een absoluut drama. Een buurman zag de 28-jarige vrouw halfnaakt en vol bloed vertrekken. Ze werd achterna gelopen door de Belg.

Even later kwamen agenten ter plaatse. De Belgische man verklaarde onder het bloed dat “ze allemaal dood waren” en zei dat hij terug naar België moest. Agenten konden de dag nadien de vrouw levend terugvinden in een ton. Ze verklaarde dat haar kinderen “terug tot leven moesten worden gebracht”.

Het lugubere verhaal kende een verschrikkelijk einde wanneer de driejarige zoon en dochter van amper vijf maanden werden teruggevonden. Doodgeslagen, zo blijkt. Op de deur van de woning van het koppel staat in grote rode letters “je gaat dood”.

Volgens buurtbewoners was het koppel zeer afstandelijk en vaak bezig met paranormale verschijnselen. De moeder en vader van de kinderen zijn beiden aangehouden.