Laszlo Bölöni maakt zich zwaar zorgen. Met de belangrijkste weken van de competitie in het verschiet heeft hij bij Antwerp wel héél veel kopzorgen.

“Het lijstje met twijfels wordt intussen echt wel heel lang”, jammert Bölöni op de Bosuil. “Rodrigues, Baby en Bolat trainen al enkele dagen niet met de groep. Ook staan er heel wat spelers zoals Van Damme op één kaart van schorsing.”

“Het is echt moeilijk om te werken terwijl je met zo veel schorsingen en blessures rekening moet houden. Ik hoop dat we binnen twee weken wat meer duidelijkheid hebben. Andere jongens krijgen hierdoor hun kans om zich te tonen. Ze moeten die grijpen, dat heb ik vorige week tegen Charleroi niet gezien.”

“De druk die de play-offs met zich meebrengt kan verlammend werken. We moeten ook niet onrealistisch hoog mikken, al ben ik zelf zeer ambitieus”, besluit de coach van The Great Old.