Gisteravond kwam het nieuws dat Paul Severs weer bij bewustzijn is. De zanger werd dinsdag tijdens het fietsen getroffen door een hartaanval.

Paul Severs werd gevonden door twee toevallige voorbijgangers. Zij hebben ook de hulpdiensten gebeld en hem hartmassage gegeven. De man was een techniek van Telenet en de andere persoon een 30-jarige vrouw die anoniem wenst te blijven.

Sinds gistermiddag is Paul Severs weer bij bewustzijn. “Hij heeft zijn ogen geopend en reageerde al een beetje op vragen. Hij herkende mij en wist waar hij was, maar hij was wel moeilijk verstaanbaar”, licht zijn zoon Christophe Severs toe op Facebook.

Voorzichtig positief
“De eerste indicaties zijn dus terug voorzichtig positief. Langs de andere kant vertelde men ons dat het nog veel te vroeg is om echt te spreken over zijn herstel en hoe het herstel er zou kunnen aan toe gaan. Wij zijn momenteel al heel dankbaar dat mijn pa nog in leven is, uit de coma is ontwaakt en al min of meer reageert. Dat was tot op heden heel onzeker.”

“Verder kan ik jullie enkel vertellen dat het nog steeds bang afwachten is en hopen op verder positief nieuws. Ik wil niet de indruk wekken dat alles er nu al goed uitziet, want dat is zeker niet het geval. Momenteel doen we het stap per stap.”