Vanavond volgt de ontzettend spannende ontknoping van eerste klasse B. KV Mechelen en Beerschot-Wilrijk kijken elkaar in de ogen. Messoudi en Matthys doen al wat grote uitspraken vooraf.

Tim Matthys van Mechelen kan het nauwelijks geloven: “Eigenlijk is het te gek dat we deze testmatchen nog moeten spelen. We waren dit seizoen 25 wedstrijden ongeslagen. Normaal gezien ben je met zo’n cijfers altijd kampioen.”

Messoudi is maar al te blij dat hij met Beerschot nog een kans maakt op promotie. “We zijn zelf nu aan een geweldige reeks bezig van 17 matchen zonder nederlaag. We weten ook waar de kwetsbare punten van KVM zitten: in de omschakeling zijn ze te pakken.

Vanavond is het voor beide teams erop of eronder. Messoudi besluit: “Het wordt hoe dan ook een verschrikkelijk spannend slot. Vorig jaar grepen we net naast de promotie, dit jaar willen we ze wel grijpen.”