Het weer staat op het punt om te veranderen. Nog even volhouden volgens Jill Peeters en we kunnen hiervan genieten.

“Qua weer zitten we in een golvende stroming en vallen we van de ene storing in de andere. Het is nog niet gedaan met regenen want zondag is een zeer wisselvallige dag. We komen in onstabiele omstandigheden. Een bui met korrelhagel is mogelijk.”

“Ook maandag zitten we nog met datzelfde wisselvallige verhaal. We krijgen maartse buien maar wel wat zonneschijn. Maandagnamiddag begint het eindelijk: we krijgen droger weer. De temperaturen hangen rond de dertien graden maar we krijgen koudere nachten.”

“Dinsdag krijgen we niet meteen zon. Wat wolkenvelden betekenen wel geen regen. Donderdag en vrijdag krijgen we zachtere lucht. We krijgen dan rustig, droog en zonnig weer. Dan zal de lente duidelijk weer kriebelen. Lokaal zal 15 graden mogelijk zijn.”