KV Mechelen is kampioen geworden in 1B. Door een doelpunt in de 88ste minuut wisten ze zich te verzekeren van de titel. Ex-voorzitter Johan Timmermans is ervan overtuigd dat KV Mechelen geen straf zal krijgen door Propere Handen en dus gewoon te zien zal zijn in eerste klasse.

Dat staat te lezen bij Voetbalkrant.com. Timmermans legt dat namelijk uit in een interview. “Ik ben vrij gerust. We zullen zien wat de beslissing is, maar ik denk wel dat het goed komt.”

De eigenaar van Beerschot Wilrijk zei enkele dagen geleden dat zijn club in eerste klasse zal spelen door Propere Handen, maar daar maakt Timmermans zich niet druk om. Hij wil op dit moment vooral genieten van de titel. “Ik maak mij geen zorgen. Ik wil nu genieten. Hij zei dat vooral om KV Mechelen te destabiliseren voor deze wedstrijd denk ik.”