Meyrem Almaci zegt dat ze het zo stilaan moe is: volgens haar blijft de N-VA Groen enorm viseren tijdens hun campagne.

“Er zijn 24 campagne’s van N-VA lopende op sociale media, 17 daarvan zijn tegen ons gericht. Ze blijven leugens verspreiden om de mensen schrik aan te jagen. Zelf hebben ze niet eens een deftig klimaatplan. Daar zou ik pas bang van worden”, klinkt het kordaat bij HLN.

“Al 15 jaar lang legt de N-VA de schuld altijd bij een ander als het misloopt. Dat is vrij vermoeiend maar ze mogen van mij gerust zo verder blijven doen. Ze zijn bang omdat Groen vandaag het symbool van verandering is dat zij zo graag wouden zijn. Dat kan ik begrijpen.”

“Ik betreur dat de SP.A zich van bondgenoot vergist want ze gaan veel te makkelijk mee in het verhaal tegen ons”, besluit Almaci. “John Crombez valt liever onze partij aan dan zelf eerlijke voorstellen te lanceren.”