Een 28-jarige moeder ging haar baby ophalen bij een vriend thuis wanneer ze de gruwel van haar leven te zien kreeg.

Een 28-jarige Britse moeder had haar baby bij een vriend gelaten omdat ze even weg moest. Toen ze terug kwam hoorden de buren al snel een hysterisch gegil. Één van de honden van de vriend had de baby ontdekt toen de vriend even in de tuin zat.

De hond had de baby op gruwelijke wijze gebeten. De verwondingen waren ongelofelijk ernstig. Hulpdiensten dienden meteen ter plaatse te komen. Ze moesten niet enkel de baby met spoed naar het ziekenhuis brengen maar ook de hysterische moeder kalmeren.

De baby verkeert nog steeds in levensgevaar. De moeder vond de moed niet meer om na het incident terug naar haar kind te kijken. “Wat de verwondingen ook waren, het moet absoluut verschrikkelijk zijn geweest”, zei een buur aan The Daily Mirror.