In een Brits vakantiepark in Cornwall is een jongen van 9 jaar overleden aan zijn verwondingen die hij opliep toen hij werd aangevallen door een hond. De jongen was op vakantie met vrienden van de familie en werd alleen gelaten bij de caravan waar ze verbleven.

Frankie Macritchie uit Plymouth was met een volwassen koppel op vakantie in het Tencreek Holiday Park in Looe (Cornwall). Het koppel liet de jongen even alleen achter toen ze wat vrienden gingen bezoeken.

Voor een nog onbekende reden viel de hond van het koppel de jongen plots aan. Volgens de politie was de hond van het type buldog. De hond zou al eerder 4 keer iemand hebben aangevallen.

Frankie werd gevonden door andere vakantiegangers toen hij al niet meer gered kon worden. De 28-jarige vrouw van het koppel werd even aangehouden op verdenking van onopzettelijke doodslag maar kort daarna weer vrijgelaten.