In Rotterdam is vorige week een Mechelse rapper met Nederlandse roots aangehouden voor verboden wapen- en vuurwerkbezit. De buurtbewoners verwittigden de politie omdat er een groepje jongeren rondliep met bivakmutsen en wapens.

In de buurt van het voetbalstadion de Kuip in Rotterdam trof de politie een twintigtal jongeren aan met bivakmutsen en nepwapens. Eén van hen was een Mechelse rapper. Hij had via social media mensen opgetrommeld om naar het stadion af te zakken voor de opname van een clip van een nieuw nummer.

Volgens Het Laatste Nieuws hield de politie acht personen aan voor het bezit van wapens en vuurwerk. De politie had het over ‘ongehoord gedrag’ en een ‘ongelofelijke naïviteit’. De rapper geeft zich niet zo snel gewonnen en geeft aan dat hij de nieuwe clip alsnog in mei wil uitbrengen.

Tags