Een 73-jarige man is het slachtoffer geworden van een zeer agressieve en brutale home invasion in Schoten.

Een 73-jarige man beleefde de schrik van zijn leven toen hij te maken kreeg met een zeer brutale home invasion. De dieven drongen binnen in de woning en verkochten de man enkele rake klappen. Een 37-jarige poetsvrouw die op dat moment ook aanwezig was werd gekneveld.

Het slachtoffer werd niet enkel beroofd maar hield er ook serieus letsel aan over. De poetsvrouw kon hulp halen toen de dieven waren gevlucht. De hulpdiensten moesten de man in levensgevaar overbrengen naar het ziekenhuis.

Nu blijkt dat de dieven contact zouden hebben gehad met de poetsvrouw op voorhand. Telefonisch zouden er afspraken zijn gemaakt. De poetsvrouw en een andere verdachte zijn nu opgepakt en worden verhoord, weet GVA.