Vlaams Belang stelt zich ernstige vragen bij de acties van Maggie De Block. Volgens Van Grieken zitten haar prioriteiten volledig fout.

Zowel partijvoorzitter Van Grieken als Dewinter tonen zich via sociale media zeer bezorgd over de aanpak van migratie van De Block. Het nieuwe asielcentrum in Deurne blijft voor de extreemrechtsen een echte doorn in het oog.

“Er is wel geld voor een asielcentrum voor gehandicapten in Deurne terwijl er meer dan 15.000 Vlaamse gehandicapten op een wachtlijst staan voor hulp. Ik stel mij daar zeer ernstige vragen bij”, klonk het bij VTM. Via sociale media voegen ze daar nu aan toe: “Is het principe van De Block dan eigen volk laatst?”

“De Vlamingen krijgen geen zorg omdat er zogezegd te weinig geld is. Wie snapt er nog wat de prioriteiten van Maggie De Block zijn?”