RSCA Fan Board en Mauves Army, de ultra’s van Anderlecht, hadden dinsdagavond een gesprek met Michael Verschueren en Sven Kums. Een ‘constructief onderhoud’ om met de fans te communiceren.

Frank Eeckhout, lid van RSCA Fan Board, vertelde aan Belga dat het gesprek goed is verlopen en dat er beloftes gemaakt zijn: “We zijn in elk geval met vertrouwen en een geruster gemoed naar buiten gestapt. Er zijn een aantal beloftes gedaan. Maar we blijven waakzaam.”

“Er zijn in het verleden al veel beloftes gemaakt naar de supporters. De boodschap lijkt nu wel aangekomen bij de club. Ook bij de spelers, dat bleek uit het gesprek met Kums die ons echt wilde horen.”

“Als spelers hun truitje niet nat maken, is het te hopen dat Verschueren zijn woord houdt en ingrijpt. De toekomst van Anderlecht ligt bij de jeugd”, besluit Van Eeckhout.