Een man heeft zijn voormalige vriendin op verschrikkelijke wijze in elkaar geslagen. Hij probeerde nadien de schuld in haar schoenen te schuiven.

De man had in het verleden al meerdere aanvaringen gehad met het gerecht maar had zijn leven niet meteen gebeterd. De Brit sloeg zijn ex-vriendin in elkaar na een felle woordenwisseling. Na enkele rake klappen nam hij de tv en sloeg hij deze stuk op het slachtoffer. Toen een vriendin het slachtoffer later in het ziekenhuis ging bezoeken zei ze dat ze “haar vriendin niet meer kon herkennen door alle verwondingen”.

De man was zo gek dat hij nadien probeerde om de schuld in haar schoenen te schuiven. Hij sneed zichzelf in de nek om zogezegd te bewijzen dat hij ook was aangevallen. De rechter doorzag het toneelstukje en de man mag voor enkele jaren achter de tralies, weet The Daily Mirror.