Club Brugge kon maandagnamiddag niet winnen op het veld van Antwerp FC. De wedstrijd eindigde op een 0-0 gelijkspel. Hierdoor werd de kloof tussen Club en leider Racing Genk vergroot tot op 6 punten. Ruud Vormer weet in ieder geval dat blauwzwart nu niet mag opgeven.

“Of het nu voorbij is? Nooit”, begon Vormer bij Proximus Sports. “Pas na de laatste speeldag is het voorbij. We staan nu zes puntjes achter Genk. Nu gaan we alles proberen winnen. We blijven doorgaan.”

Hij vertelde ook wat volgende keer beter moet: “Uiteraard is deze score een domper, maar we moeten de volgende keer onze kansen gewoon proberen af te maken. Want Antwerp creëerde ook zeer weinig, en zij speelden wel thuis.”

“Het heeft nu geen zin om negatief te zijn. Nu thuis winnen tegen Anderlecht, en dan zien we wel waar we eindigen. Maar ik ben er niet mee akkoord dat ons vormpeil weg is. We speelden in de tweede helft goed”, besluit Vormer.