Een zware aanrijding in Ninove heeft voor heel wat gevolgen gezorgd. Een bestuurder werkte na de feiten ook helemaal niet mee met de hulpdiensten.

Twee voertuigen kwamen aan een kruispunt bij de Weggevoerdenstraat in Ninove zwaar in botsing met elkaar. Beide voertuigen hadden aanzienlijke schade na de zware knal. Één voertuig kan meteen naar de schroothoop gebracht worden, weet HLN.

Een Mercedes zou diagonaal de baan hebben overgestoken en een Peugeot volledig de pas hebben afgesneden. De eigenaar van de Mercedes die vermoedelijk in fout was weigerde na de feiten ook mee te werken met de hulpdiensten.

Als bij wonder kwamen beide chauffeurs er met slechts lichte verwondingen van af. De chauffeur van de Mercedes weigerde een ademtest af te leggen en had geen geldig rijbewijs bij. Een onderzoek is gestart.