Een ongeval in Tielt heeft een twintigjarige chauffeur enige tijd in een zeer penibele situatie achtergelaten.

Het was een 22-jarige voetballer die net terugkwam van een gala-avond die in de penibele situatie terecht kwam in Tielt. In de Schuiferskapelsesteenweg hoorde een buurtbewoner omstreeks drie uur ’s nachts plotseling een luide knal. Wanneer hij ging kijken zag hij een auto tegen een boom liggen. De wagen was beginnen slippen en raakte van de baan.

De man verwittigde meteen de hulpdiensten. Mede dankzij hem kon de twintiger nog gered worden. De twintiger zat drie kwartier gekneld in de wagen en werd door de hulpdiensten met zware verwondingen bevrijd. In het ziekenhuis is het nu wachten hoe de situatie evolueert. Het slachtoffer brak een rib en ook zijn longen, lever en nieren zijn er slecht aan toe, weet Het Nieuwsblad.