Bij Club Brugge toonden enkele spelers dit seizoen dat ze een basisplaats waard zijn, waaronder Mats Rits en Siebe Schrijvers. Deze twee kwamen vorige zomer pas over, en waren al meteen van groot belang voor Club.

Mats Rits vertelde aan Sport/Voetbalmagazine dat hij en Schrijvers niet hadden durven denken dat hun seizoen zo goed zou gaan: “Ik denk dat de perceptie bij onze transfers een beetje dezelfde was. Met het seizoen dat Club had gehad, dachten we niet meteen dat we dit seizoen dertig of veertig wedstrijden zouden spelen. Je hoopt dat wel, en je knokt er voor, maar het uitgangspunt is het natuurlijk niet.”

“Siebe is nu een van onze belangrijkste spelers. Ik heb het al vaker gezegd: Siebe heeft alles in zich om een potentiële Gouden Schoen te zijn. Dodelijk in de zestien, supersnel draaien en keren. Als ik tegenover hem sta op training is het soms toch de wagon wat aanhaken”, besluit Rits.