Zondag kan KRC Genk bij winst de titel pakken op het veld van Club Brugge. Toch is op papier ook nog een titel voor Club mogelijk. Hier blijft Ivan Leko dan ook in geloven.

In een interview met Het Laatste Nieuws vertelde de Club-coach dat hij zijn hoop uit de CL-duels van afgelopen week put. “De Champions League deze week heeft getoond waarom we van voetbal houden. Het waren mirakels in Liverpool en Amsterdam, onwaarschijnlijke verhalen. Ik was euforisch. Het toonde aan dat in voetbal alles kan. Ook al heb je maar één procent kans, je moet erin geloven. Misschien gebeurt het ook op 19 mei. Nu lijkt het een enorm mirakel, maar het kan waarheid worden”

“Mijn spelers hebben geen extra motivatie nodig. We hebben hier tien maanden voor gewerkt. Iedereen kent het belang van de match. Het is aan ons om op het veld te tonen wat we kunnen”, besluit Leko.