Afgelopen zomer werd Stefano Denswil gelinkt aan het Engelse Brighton. Toch bleef de Nederlandse verdediger gewoon bij Club Brugge. Nu zou hij het opnieuw niet erg vinden om een jaar extra te blijven.

“Ik herhaal elk jaar hetzelfde: ik laat dat over aan de club en mijn zaakwaarnemer”, begon hij tegenover Het Nieuwsblad. “Als die eruit komen, is het aan mij. Bij Brighton waren de clubs en de zaakwaarnemers eruit in het begin, maar op het einde niet echt.”

“Het zij zo. Ik ben nog steeds speler van Club. Als de clubs er niet uit komen, ben ik hier volgend jaar nog lekker.”

“Het is niet zo dat ik tussen nu en twee jaar een stap moet zetten. Je hebt het wel in je achterhoofd, maar het plaatje moet passen. Financieel kan iedereen wel weg. Maar of het sportief interessant voor je is, is een ander verhaal”, besluit Denswil.