Racing Genk kon zondagavond op het veld van Club Brugge de titel pakken. Maar Club de sterkste ploeg en liet dit niet gebeuren. Toch vertelde Leandro Trossard na afloop van de wedstrijd dat ze bij Genk geen stress hoeven te hebben.

“Ik denk dat we het vandaag konden afmaken maar het wat hebben nagelaten”, begon de Genk-kapitein voor de camera’s van Play Sports. “Maar ik denk ook dat hun tweede doelpunt niet mocht vallen, omdat het eerst een inworp voor ons was. We moeten blijven doorgaan, we staan nog altijd drie punten voor en we hebben nog altijd in eigen handen, we kunnen het nog altijd afmaken.”

Je beseft ook dat de druk komt. Je mag niet verliezen in Anderlecht. “Ja maar zij mogen ook niet verliezen op Standard. We staan nog altijd heel goed, als je op voorhand gezegd had dat je op twee speeldagen van het einde drie punten voorsprong had, had je ervoor getekend. We hoeven geen stress te hebben”, besluit Trossard.