Een politiecombi is in een zwaar verkeersincident terecht gekomen toen deze op weg was naar een vechtpartij.

Het incident speelde zich af in Aalst. Enkele agenten waren op weg naar een zware vechtpartij aan een café in Aalst. De combi was snel onderweg met luide sirenes. Toch hielp dit niet om een zware crash te voorkomen aan het kruispunt van de Kattestraat en De Ridderstraat.

De crash zorgde voor aanzienlijke gevolgen. De combi vloog vol in de flank van een wagen met één zwaargewonde en twee lichtgewonden als gevolg. Twee agenten raakten gewond en verkeerden in shock, weet HLN. Volgens de andere wagen gingen de sirenes op het moment van het ongeval niet.

De familie van de andere slachtoffers claimt dat de politie in fout was en betreurt dat er nog geen contact met hen is opgenomen. Heel wat andere agenten rukten uit voor het gevecht aan het café op te lossen. De massa keerde zich tegen de politie, er werden drie personen gearresteerd.