Laszlö Bölöni heeft genoeg van de onduidelijkheid rond KV Mechelen. Dat de zaak nog steeds niet opgelost is zorgt voor onzekerheid om een Europees ticket voor Antwerp.

In een interview met Het Laatste Nieuws liet de Antwerp-coach zijn ongenoegen blijken. “Het is niet duidelijk of je aan de vierde plek genoeg hebt of niet. Ik begrijp die situatie nog altijd niet en dit verstoort echt het leven van iedereen. Wie moet er straks nog een barragematch spelen en vooral waarom? Ik begrijp niet hoe het zo ver is kunnen komen? Kan iemand me dat eens uitleggen?”

“Waarom weten we vandaag nog niet wat het lot van Mechelen wordt?”, ging Bölöni verder. “Moet dat echt zo laat beslist worden? Als ik straks op vakantie vertrek, weet ik het nog altijd niet en iedereen lijkt dat maar normaal te vinden. We weten niet eens wanneer we opnieuw moeten beginnen trainen.”

“Niemand rept erover, maar als ik me een keer opwindt, staan de camera’s wél klaar om het vast te leggen. Enfin, het is niet het moment om gespannen of nerveus te zijn”, besluit een gefrustreerde Bölöni.