De politiezone van Antwerpen heeft gisteren een man aangehouden na een ongeval die nog heel wat andere inbreuken had gepleegd.

De bestuurder knalde in Boom met zijn wagen tegen een paal. Daarbij scheurde de band van het voertuig. Wanneer de politie ter plaatse kwam waren de twee inzittenden de band aan het vervangen, weet ATV. Niemand gaf in eerste instantie toe de bestuurder te zijn.

Toen één persoon toch toegaf dat hij aan het rijden was zei hij er meteen bij dat hij dit beter niet had gedaan. Na een alcoholtest bleek al snel waarom. Ook kon de man geen rijbewijs voorleggen én was er geen verzekering voor de bestelwagen.

De man gaf ook een valse naam aan de politiediensten. Na onderzoek kon de dader alsnog correct geïdentificeerd worden. Hij bleek illegaal in het land te verblijven. De wagen werd getakeld en de man werd aangehouden.