KRC Genk speelde donderdagavond kampioen. Door het succes van de club in het afgelopen jaar willen er natuurlijk ook enkele spelers vertrekken. Volgens voorzitter Peter Croonen zouden er drie spelers kunnen vertrekken.

“Als ik zie hoe Berge zich ontwikkeld heeft, dan denk ik dat daar niet veel ontwikkelen meer aan is”, begon de Genk-voorzitter tegenover Het Laatste Nieusws. “Die jongen kan de absolute top aan. Trossard is een fantastische kapitein gebleken in de Play-Offs en is op de cruciale momenten beslissend geweest. En Ally Samatta heeft een onwaarschijnlijk seizoen gespeeld”

“Dat zijn de drie jongens met wie wij duidelijke afspraken gemaakt hebben. Als het juiste bod, van de juiste club, uit de juiste competitie komt, dan zullen wij meewerken aan de volgende stap in hun carrière. De anderen, waar ook veel interesse in is, zijn wij niet van plan om te laten vertrekken”, besluit Croonen.