De jonge blonde sm-meesteres S. uit Melle wordt aangeklaagd voor doodslag nadat een klant haar sm-sessie niet overleefde. Het slachtoffer kwam om na een overdosis van het verdovingsmiddel procaïne.

De sm-meesteres was nog maar 3 maanden aan de slag in de branche en nam vroeger nog deel aan missverkiezingen. In de zomer van 2017 kreeg ze de vraag van een vijftiger uit Brussel om een speciale vijf uur durende sessie te geven. De man was verslaafd aan het verdovingsmiddel procaïne en wilde dat S. haar dit toediende tijdens de sm-sessie.

Ondanks dat het om 50 keer de dodelijke dosis ging, gaf de vrouw de man het middeltje toch en ontving ze 700 euro voor bewezen diensten. “Ik ben nog steeds heel erg onder de indruk, dit heb ik nooit gewild. Ik heb heel veel spijt van wat ik heb gedaan en aanvaard de straf”, verklaarde de vrouw in de rechtbank.

De rechtbank doet uitspraak op 15 juni, aldus Het Nieuwsblad.