In India zat een kindje van 2 jaar vast in een punt. Het kindje zat daar vijf dagen.

Het incident deed zich voor in Punjab. De 2-jarige kleuter Fatehvir Singh viel donderdag in de put met een diepte van 33 meter en een diameter van slechts 23 centimeter.

“De put was bedekt met een zak zand, maar het lijkt erop dat de jongen erop gestapt is, uitgegleden is en zo naar beneden gevallen is”, aldus een lokale verkozene bij VRTNWS.

De jongen was in de velden vlakbij huis aan het spelen toen hij in de put viel. Niemand weet hoe de kleuter eraan toe is. De hulpverleners proberen een buis met een diameter van één meter parallel aan de put tot op de diepte te brengen waar de jongen zou zitten. Intussen zijn ook een zuurstofleiding en een camera naar beneden gebracht.

De hulpdiensten slaagden er in om de kleuter opnieuw uit de put te halen. Helaas kwam alle hulp te laat en is het kindje inmiddels overleden. Volgens buurtbewoners kwam de hulpverlening niet tijdig op gang wegens een gebrek aan technische ondersteuning

Tags