In Rekem zit een vrouwelijke arts al twee weken in de cel voor een moordpoging. Dat vertelt Het Laatste Nieuws. De arts was verliefd op een man en wilde de echtgenote van de man een injectie geven.

De vrouw had al een langere periode gevoelens de voor de man. Hij geeft namelijk tromboneles aan haar dochter. Eerst begon het met berichten, maar erna zou ze hem echt zijn beginnen stalken.

Eind mei is de arts dan binnen geraakt bij de familie. Ze wilde de echtgenote bedwelmen met een chemische geur en haar dan een injectie geven met een spuit. De vrouw rook die chemische geur en begon in het rond te slaan. Nadien ging ze lopen.

De arts wordt nu verdacht van een moordpoging, maar zelf ontkent ze voorlopig alle feiten. De familie slaapt ondertussen nog altijd slecht door dit voorval. “Het lijkt op een thriller. Die vrouw heeft volgens mij psychologische problemen”, aldus de echtgenote.