Politie en gerecht zijn dringend op zoek naar een dief. Ze zijn dringend op zoek naar getuigen.

De dader pleegde op zondag 15 juli 2018 een inbraak in de Herentalse tandartspraktijk Nadenti. Hij ging lopen met een grote buit cash, zo meldt RTV.

Pas een jaar later geeft de politie camerabeelden vrij van de man. Dat is zeer laat, maar volgens de politie was dat nodig voor het onderzoek. “Er zijn een aantal onderzoeksmethodes die we moeten volgen”, legt Dirk Van Peer van politiezone Neteland uit.

”Daarna wordt het intern bij de politie verspreid. En als dat allemaal niet helpt wordt er overgegaan tot verspreiding van het grondgebied. We hopen op een oplossing want de beelden zijn vrij duidelijk.”

Wie meer informatie heeft of nuttige tips over deze diefstal wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan op het gratis nummer 0800/30.300 of via e-mail: opsporingen@police.belgium.eu