Afbeelding bron: Photonews

André Hazes

Zanger

Geboortedatum: 21 januari 1994

Geboorteplaats: Woerden (NL)
Actief sinds: 2007
Bekendste hits met videoclip:
https://www.youtube.com/watch?v=2H0yWKdZM8g (Leef)
https://www.youtube.com/watch?v=H2E9C2mLqoo (Wijzer)
https://www.youtube.com/watch?v=TQQCxUMA3VU (Anders)

Biografie:
André Hazes Jr. is het jongste kind van André Hazes en Rachel Hazes-Van Galen. Hij is opgegroeid in Vinkeveen maar hij bracht ook een groot deel van zijn jeugd door in Amsterdam. Toen hij tien jaar was, is zijn vader overleden, hij hield een toespraak tijdens de afscheidsceremonie in de Amsterdam Arena.

In 2007 kwam Hazes Jr. voor het eerst op tv op RTL met het televisieprogramma ‘In duet met Hazes’. Hij heeft ook meegespeeld in een kindermusical, ‘Kruistocht in Spijkerbroek’.  In 2010 en 2012 heeft Hazes Jr. 2 albums gemaakt samen met zijn oudere zus.

In 2015, 2016 en 2017 was hij gastartiest tijdens de concerten van 'De Toppers'.
In 2016 verscheen zijn 4de album met het gekende nummer ‘Leef’.
In 2017 gaf Hazes Jr. twee uitverkochte soloconcerten in Amsterdam. In datzelfde jaar kwam ook zijn vijfde album ‘Wijzer’ uit. De single ‘Wijzer’ stond binnen de week op nummer 1 van Nederlandstalige nummers, maar dit is al snel naar de 10e plek verhuisd.

Hazes Jr. besloot door het succes van zijn eerste soloconcerten jaarlijks een concertreeks te geven in de Ahoy (Rotterdam).
Hazes Jr. had van 2017 – 2019 een eigen realitysoap, genaamd 'André Hazes: ik haal alles uit het leven’. De titelsong van de serie, groeide uit tot een hit.

In 2020 was Hazes Jr. nog te zien in ‘Liefde Voor Muziek’.

Website:
https://www.andrehazes.com/

Meer over André Hazes