Anouk Matton krijgt onbeschofte berichten van volgers: "Excuseer?"

door: BCM
Afbeelding bron: Photonews

Anouk Matton, alias MATTN, reist de hele wereld rond als dj. Dat doet ook haar echtgenoot Dimitri 'Vegas' Thivaios, met wie ze in 2017 trouwde.

In de Streamz-documentaire 'Chasing Beauty: Perfectie Te Koop?' wil Anouk Matton komaf maken met het stereotiepe beeld over plastische chirurgie. Ze vertelt welke ingrepen ze al liet uitvoeren en waarom.

Op Instagram krijgt Anouk bijzonder veel aandacht, waar ze maar liefst 467.000 fans heeft. Dat heeft ook een nadeel: ze krijgt regelmatig onbeschofte berichten van volgers.

“Ik krijg dagelijks berichten van mensen die mij vragen stellen over plastische chirurgie”, zegt Anouk aan 'Het Laatste Nieuws'. “Vaak is dat beleefd, maar soms loopt het de spuigaten uit. Dan krijg ik zo’n boertig bericht van iemand die mij vraagt waar ik mijn neus heb laten doen. "Excuseer?"

Anouk meent dat mensen er automatisch van uitgaan dat alles wat er goed uitziet, ook fake is. "Ik bedoel: je vraagt toch eerst of ik überhaupt iets heb laten doen? Jammer genoeg blijven sommige gefrustreerde mensen me soms als plastische chirurgiepop zien. "Die commentaar heb ik al vaker gehoord dan me lief is", aldus Anouk Matton