“Bart De Pauw wordt kapotgemaakt en acteur die gezin bedriegt krijgt steun en alle kansen”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Stan Van Samang beleeft een erg moeilijke periode nadat naaktfoto’s van hem werden verspreid. Hij mocht gisteren toch erg goed nieuws meedelen.

Stan zal namelijk een rol spelen in ‘Thuis’. En dat vindt hij zelf een hele eer. De kijkers speculeren meteen welke rol Stan voor zijn rekening zal nemen. Enkelen denken dat hij een halfbroer van Ann en Tom zal zijn. Anderen denken dat hij de verkrachter van Tania zal spelen.

Verschillende ‘Thuis’-kijkers willen Stan echter niet zien verschijnen in hun favoriete reeks. Ze leggen daarbij meteen de link met Bart De Pauw. “Fout bezig VRT. Bart De Pauw is kapotgemaakt door de VRT en zonder rechtszaak veroordeeld in de media en die pipo die zijn gezin bedriegt op het internet krijgt steun en alle kansen.”

Anderen zien Stan juist heel graag komen. “Top! Hij is een goede acteur”, vindt iemand. “Ik ben fan van het eerste uur, van ‘Thuis’ en ook van Stan. Hij is een hele goede acteur en zanger en zal dat blijven. Hij heeft een fout gemaakt, maar wie zonder zonde is, werpe de eerste steen.”