Bekende zanger vloekt: “Altijd maar Metejoor of Pommelien Thijs”

door: PMN
Pommelien Thijs
Afbeelding bron: Photonews

Zowel Pommelien Thijs als Metejoor hebben een goed jaar achter de rug. Vooral voor Pommelien was het een topjaar en haar carrière raast verder als een trein. Ook dit jaar gaan we van haar allicht nog veel horen.

Pommelien Thijs won vorig jaar voor de eerste keer de zomerhit met ‘Erop of Eronder’. Metejoor scoorde dan weer een monsterhit met ‘Wat wil je van mij’. We zagen hen ook regelmatig opduiken in ‘Tien Om Te Zien’.

Deze zomer keert ‘Tien Om Te Zien’ terug in Middelkerke. Luc Steeno, die zelf al ontelbare keren op het podium van het VTM-programma stond, zagen we afgelopen zomer niet. Hij zegt waar het volgens hem op staat in Dag Allemaal.

Luc Steeno zegt niets te hebben tegen nieuw talent. “Dat moet er gewoon zijn”, vertelt hij. “Ik ga zeker geen klaagzang afsteken. Maar toen ik begon in 1989, zei muzieksamensteller Jos Van Oosterwyck: ‘Ik maak een programma voor de kijkers thuis’”.

“Hij had oog voor talent, maar liet de oude garde zoals Will Tura en Paul Severs niet vallen. En nu is het de hele tijd Camille, Metejoor of Pommelien Thijs.”

Luc zegt dat ze terecht aan bod komen, maar hij hoort in zijn omgeving ook veel mensen zeggen dat het altijd maar hetzelfde is. “Het zou leuk zijn mochten ze daarover nadenken en de oude garde ook weer meepakken”, besluit de zanger.