Chris Van Tongelen beleeft financieel drama: "15.000 euro in rook opgegaan"

door: BCM
Romeo's
Afbeelding bron: wvds

De Romeo's staan weer aan het begin van een bomvolle muziekzomer. Dat mag wel, na twee zomers coronacrisis waarin optredens niet konden doorgaan.

Acteur Chris Van Tongelen kennen we vooral als één derde van de Romeo's. Daarnaast speelt hij de rol van Bart Van den Bossche in 'Familie'. Chris laat bij 'Het Laatste Nieuws' in zijn portefeuille kijken. 

Chris liet tijdens de coronaperiode een ecohuis bouwen. "Gelukkig heb ik dat project laten doorgaan, anders had ik nu een meerprijs van 25 procent aan mijn broek door de bouwmaterialen die schaars en duur zijn geworden. Ondertussen in mijn huis in waarde gestegen zonder dat ik er iets voor heb moeten doen", zegt Chris aan 'Het Laatste Nieuws'.

Daar mocht Chris van geluk van spreken, maar ooit beleefde hij een financieel drama. "Ik heb eens voor 15.000 euro aandelen gekocht in een bedrijf, maar dat geld is in rook opgegaan. Die misstap heb ik uit mijn leven verbannen en ik heb de naam voorgoed uit mijn geheugen gewist. Ik heb mijn lesje wel geleerd."