Christoff kookt van woede: “Ge moest u schamen!”

door: ASX
Christoff
Afbeelding bron: VTM

Gisteravond nam de Keizer van het Vlaamse lied, Will Tura, definitief afscheid van zijn publiek. De 83-jarige zanger maakte afgelopen zomer bekend dat hij aan alzheimer lijdt en noodgedwongen stopt met optreden. Heel wat Vlaamse artiesten brachten tijdens het afscheidsconcert hulde aan de man die meer dan zestig jaar op de planken stond.

Onder meer Natalia, Metejoor en Christoff brachten een hit uit het rijkgevulde repertoire van Arthur Blanckaert, de echte naam van de West-Vlaamse artiest uit Veurne. Voor Christoff werd het een extra  spannende avond, echter niet in goede zin.

Het zag er even naar uit dat de zanger nooit op tijd in het Sportpaleis zou geraken. Voor de tweede keer deze week viel de Mercedes van Christoff in panne. Het duurde vier uur en vijftien minuten vooraleer de pechverhelpingsdienst van het gerenommeerde automerk Christoff uit de penarie kon helpen.

Duidelijk niet naar de zin van de zanger, die zijn ongenoegen dan ook deelde op social media. “Mercedes, ge moest u schamen. Hun service is een VALLENDE ster!”, klonk het pislink. Gelukkig geraakte de zanger van Een Ster (alvast niet die van Mercedes) net op tijd in het Sportpaleis om er de pannen van het dak te zingen.

Christoff boos
Afbeelding bron: Instagram @christoffofficial