Clouseau-fans maken zich nu al ernstige zorgen over aankomende ticketverkoop: dit is er aan de hand

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Koen en Kris Wauters kondigden vorige week donderdag geweldig nieuws aan. Volgend jaar staan de broers weer samen in de grootste muziektempel van ons land. Het is al van 2017 geleden dat de groep nog in het Antwerpse Sportpaleis stond.

Wie de voorbije weken regelmatig op de baan was, is het wellicht niet ontgaan. Op verschillende plaatsen doorheen Vlaanderen dook het mysterieuze getal '125' op. Een getal dat alles te maken had met de nieuwste stunt van Clouseau.

De broers kondigen een nieuw concert aan in het Sportpaleis van Antwerpen. De groep bestaat binnenkort veertig jaar en dat moet gevierd worden. “Bij ons laatste concert in januari 2017 wisten we dat het niet ons laatste zou zijn,” klonk het toen bij Radio 2.

“We voelden wel dat het productioneel steeds moeilijker werd om telkens weer fris voor de dag te komen. Daarom beslisten we toen om te wachten tot ‘het juiste’ moment. En deze verjaardag is een perfecte aanleiding", klonk het bij Koen. Donderdagochtend is het eindelijk zover: dan kunnen de fans eindelijk kaartjes kopen. 

Al lijkt dat nu al voor de nodige onzekerheid te zorgen bij de fans. "Ofwel crasht jullie server ofwel zorg dat jullie extra datums hebben. Dit is nieuws waar wij als fans op zaten te wachten maar zal hetzelfde worden als met Milk Inc. Vraag gaat enorm zijn", "Goed dat het niet nu is" en "Zijn de prijzen al geweten", is een veelgestelde vraag op Instagram. Kaartjes zijn vanaf donderdag 23 november te koop om 10 uur via greenhousetalent.com.