De Romeo's trots op straffe prestatie: "Blijven vechten"

door: BCM
Romeo's
Afbeelding bron: Photonews

De Romeo's staan voor een bijzonder drukke muziekzomer. De groep rond Chris Van Tongelen, Gunther Levi en Davy Gilles schuimt weer alle Vlaamse podia af.

Wellicht zullen de Romeo's ook verschijnen bij 'Tien Om Te Zien', dat haar langverwachte comeback maakt. Honderden mensen zullen op de zeedijk van Westende kunnen meezingen met hun hits.

Intussen hebben de Romeo's een bijzondere mijlpaal bereikt. De Romeo's Frikandel XXL, de frituursnack die hun naam draagt, is dit jaar bijna twee miljoen (!) keer verkocht. Het was een recordjaar waari gemiddeld 4 frikandellen per minuut werden verkocht.

In samenwerking met snackgigant Van Reusel schenken de Romeo's opnieuw een recordbedrag van 16.250 euro aan 'Make-A-Wish'. "Uiteraard blijven we hem promoten", zegt Gunther Levi, "want bij elk verkocht exemplaar gaat een stukje van de opbrengst naar het goede doel."

Hilde Vander Stichelen, coördinator bij 'Make-A-Wish' is in de wolken. "Op deze manier kunnen we de wensen vervullen van kinderen die aan een levensbedreigende ziekte lijden. We zullen blijven vechten om hen te helpen."