Er moet Linda Mertens wat van het hart over Regi Penxten na langverwachte comeback

door: COS
Linda Mertens en Regi Penxten
Afbeelding bron: Photonews

Vrijdag en zaterdag werd er in het Sportpaleis een gigantisch feestje gebouwd. Regi verraste zijn publiek met de langverwachte comeback van Milk Inc.-zangeres Linda Mertens.

Haar relatie met Regi zou Linda vergelijken met die van een neef en nicht. Ze kennen elkaar door en door. Linda kwam in 2000 bij Milk Inc. terecht, in 2014 trok ze zich na de geboorte van dochtertje Lio terug. Afgelopen weekend keerde ze terug. 

"Toen Lio ziek werd, heb ik direct gezegd dat ik me volledig wilde terugtrekken. En Regi heeft altijd gezegd: 'Linda, pak je tijd.' Wat ik echt chic vond", vertelt Linda in NINA.

"Het feit dat hij me zoveel jaren tijd heeft gegeven? Daar ben ik hem zo dankbaar voor. In de showbizz ben je snel vervangbaar. Omdat hij me steunde, voelde ik geen enkele druk. En dat had ik zo hard nodig."

De toekomst laat Linda nu op zich afkomen. Het komende jaar zal de zangeres mee touren met Regi's liveshows als gast. Volgend jaar staat ze met Regi weer in het Sportpaleis met 'Regi vs. Milk Inc.'. Daarvan zijn al drie shows uitverkocht.