Geweldig nieuws! Will Tura geeft toch ultiem concert en nodigt 20 topartiesten uit!

door: WVDS
WillTura17L3692cccc_©Dorien_Goetschalckx (1).jpg
Afbeelding bron: Dorien Goedschalckx

Na zestig jaar in de schijnwerpers kondigde Will Tura afgelopen maart zijn afscheid aan. Met de release van een laatste single en een ultiem verzamelalbum ‘Als ik terugkijk (en 99 andere liedjes)’ zette hij een punt achter zijn rijkgevulde carrière.

Maar nu is er geweldig nieuws voor alle fans van Will Tura, want hij geeft nog een allerlaatste concert 'Will Tura nodigt uit, het ultieme concert' in het Sportpaleis. Het wordt een groots muzikaal huldebetoon. Meer dan twintig top artiesten zullen in aanwezigheid van Will Tura een lied uit zijn ruime repertoire brengen. 

Met ook gebruik van videobeelden uit Will’s rijke verleden wordt het een concertwandeling door het hele werk en leven van de Keizer van het Vlaamse lied. Tickets zijn beschikbaar vanaf woensdag 20 september, 10u via sportpaleis.be.

Ultieme concert in het Sportpaleis

Op 29 december wordt hij gepast in de muzikale bloemetjes gezet door meer dan 20 Vlaamse top artiesten. Bart Peeters, CAPPAERT, Christoff, Cleymans & Van Geel, Clouseau, Daan, Free Souffriau, Geike Arnaert, Günther Neefs, Helmut Lotti, Jasper Steverlinck, Joost Zweegers, Metejoor, Natalia, Niels Destadsbader, Ozark Henry, Paul Michiels, Peter Vanlaet, Ruben Block, Sandra Kim en Stijn Meuris zullen hem op unieke wijze eren. 

Ze ‘adopteren’ elk een pareltje van Will Tura (bijna 60 nummer 1 hits in Vlaanderen) om op die manier, in het bijzijn van de Meester, een wandeling door zijn hele repertoire te presenteren.

Muzikale compagnon Steve Willaert

Steve Willaert, sinds mensenheugenis de muzikale vertrouwenspartner van Will Tura, stelt voor de gelegenheid een top begeleidingsband samen, die ook nog eens bijkomend wordt ondersteund door het Antwerp Philharmonic Orchestra en het koor Fine Fleur.

‘Will Tura nodigt uit, het ultieme concert’ vindt plaats op vrijdag 29 december 2023 in het Sportpaleis. Tickets zijn beschikbaar vanaf woensdag 20 september om 10u via Sportpaleis.be

Steve Willaert_©Dorien Goetschalckx.jpg
Afbeelding bron: Dorien Goedschalckx