Grote verandering voor Helmut Lotti: Hoe gaat het nu verder?

door: WVDS
Helmut Lotti
Afbeelding bron: Rudy De Doncker

Helmut Lotti blijft zichzelf uitvinden; van Elvis Presley-imitator over klassieke muziek tot metal, alles heeft hij al aangedurfd en telkens was hij zeer succesvol.

 

Enkele dagen geleden kwam naar buiten dat Helmut een nieuwe manager onder de arm heeft genomen. William Vaesen, die aangeeft Helmut al jaren te kennen. Wiliam heeft momenteel ook Camille Dhont en Karen Damen onder zijn vleugels.

Piet Roelen zet door deze wissel van management op zijn 72ste een stap opzij, maar blijft in het team. Na een carrière van 35 jaar samen met Lotti blijft hij dicht bij de zanger staan om zijn advies te geven.

"Ik vertrouw William 100 procent", Piet Roelen die al 35 jaar samenwerkt met Helmut Lotti

"Het was dus niet makkelijk om iemand de zorg over het verleden én de toekomst van Helmut toe te vertrouwen”, vertelt Piet Roelen over de zoektocht naar een nieuwe manger. 

“Maar in William heb ik iemand gevonden die ik 100 procent vertrouw en die ruimschoots heeft bewezen dat hij weet hoe hij een succesverhaal moet schrijven.”

Als nieuwe manager van Helmut Lotti bouwt William nu al aan een nieuw project voor de zanger voor 2025. "We vieren dan 30 jaar sinds Helmuts eerste 'Goes Classic'-plaat en daar zijn we momenteel volop een plan voor aan het uitwerken", zegt William in Het Laatste Nieuws.