Gunther Levi in paniek na de val van zijn vrouw

door: STG
Gunther Levi en Charlotte
Afbeelding bron: Instagram @guntherlevi

Vorige week deelde Charlotte, de vrouw van Gunther Levi een wel erg pijnlijke boodschap op Instagram. Ze viel van haar paard. Er wacht haar nu dan ook een lange revalidatie.

Zondagavond sloeg het noodlot toe bij Gunther Levi en zijn vrouw Charlotte. Zoals gewoonlijk staat er dan een avondje paardrijden op de agenda. Dat eindigde deze keer met een bijzonder pijnlijke ziekenhuisopname. Charlotte heeft met de val vier ruggenwervels gebroken. 

"Ze is plat op haar rug gevallen, wat heel pijnlijk is, maar daardoor is er niets verschoven. Anders was de diagnose een pak erger geweest", zegt Gunther in Dag Allemaal. "Direct na de val hebben we gecheckt of ze haar tenen en voeten nog kon bewegen. Gelukkig was dat het geval.”

De komende weken wacht er dan ook nog een lange revalidatie voor Charlotte. “Ze moet sowieso twee weken op dat ziekenhuisbed blijven liggen. Maar Charlotte is een sterke vrouw en ze heeft veel energie, dus haar kennende zal dat iets sneller gaan. De eerste weken zullen ’t zwaarst zijn, want dan mag ze niets doen. Na een tweetal weken mag ze rustige bewegingen maken", klinkt het.