Gustaph overladen met complimenten: “Het is er alweer boenk op”

door: ASX
Gustaph
Afbeelding bron: Photonews

Het is ondertussen alweer bijna een halfjaar geleden dat Gustaph ons land een mooie zevende plek bezorgde op het Eurovisiesongfestival in Liverpool. Because Of You wordt nog steeds gretig gedraaid op de Vlaamse radiozenders, maar stilaan werd de tijd rijp voor een opvolger.

De nieuwe plaat van de Leuvens zanger heet Already Know. Het nummer werd op vrijdag 3 november officieel uitgebracht en kan alvast heel wat bijval rekenen. Op Instagram reageren de volgers van Gustaph laaiend enthousiast.

“Topschijf”, “Zo goed weer” en “Het is er alweer boenk op”. De fans van Gustaph zijn het er unaniem over eens; Already Know zal na Because Of You opnieuw een groot succes worden. Ook backing vocal Monique Harcum en Hooverphonic hebben hartjes veil voor de sympathieke zanger.

In zijn Instagrampost bedankt Gustaph ook uitvoerig zijn grote liefde Roen, die de cover van de single ontworpen heeft. “Thank you for being my all”, klinkt het liefdevol. “Ik wil ook iedereen bedanken die mij steunt, ik ben jullie voor eeuwig dankbaar”, besluit Gustaph.

Het nieuwe nummer van onze Songfestivallegende kun je hieronder beluisteren.