Helmut Lotti biedt verontschuldigingen aan: "Sorry, Julie Van den Steen, jij bent niet simpel"

door: COS
Helmut Lotti
Afbeelding bron: Photonews

Edelhert moest vorige week 'The Masked Singer' verlaten. Het bleek niet om Helmut Lotti te gaan, wat veel speurders wel geloofden, maar om Mr. Eurovision Johnny Logan.

Helmut Lotti reageerde op sociale media een paar keer scherp op 'The Masked Singer'. "Zo'n blonde simpele in het panel schreeuwt mijn naam en alle schapen zijn ermee weg...", klonk het. Op Facebook wil Helmut nu graag terugkomen op die woorden.

"Ik zal kort zijn: sorry Julie Van den Steen, jij bent niet simpel, enkel mijn uitspraak over jou was simpel. Ik bied je bij deze mijn excuses aan", zegt Helmut. "Ik zag het fragment van Edelhert snelsnel tussen de soep en de patatten op YouTube passeren en heb op dat moment ook maar dat gezien."

"Ik vond de verwarring met Johnny Logan onbegrijpelijk want van het bestaan van 'tips' was ik niet eens op de hoogte. Ook had ik jou in die twee seconden dat je verscheen niet herkend, maar dat maakt het niet minder fout natuurlijk", beseft Helmut.

"Ik kan wel zeggen dat ik dat 'simpele' dan niet zou hebben geschreven. Het zal sowieso niet meer gebeuren in de toekomst", besluit Helmut Lotti.

Download nu de gratis app van Redactie24 en mis niets over 'The Masked Singer'